El presente blog está dedicado a la figura de Gaius Iulius Caesar, el romano más grande de todos los tiempos, así como al concurso sobre su figura que se realiza anualmente en el Colegio Sagrada Familia PJO de Valencia entre mis alumnos de ESO. También me sirve como medio de expresión y comunicación con mis alumnos y mis compañeros de Historia, de Clásicas, de Ludi Saguntini,de Prosopon, de Chiron y de cualquier curioso que se quiera acercar. Mi nombre es Txema Gil. Sed bienvenidos.

lunes, noviembre 08, 2010

Hispania, la sèrie d'Antena 3 TV


Molta gent, sabent que m'agrada molt la Història i més encara la de romans, m'ha convidat a vore la nova sèrie d'Antena 3. A més que no veig molt la TV, tampoc és que siga un fidel seguidor d'eixa cadena en concret, tal volta pel meu valencianisme futbolístic i per la dolenta relació que tenim entre A3 TV i el VCF que des de fa anys, fa que rebutge tota informació donada per la cadena en questió, sobre tot l'esportiva. Això no vol dir que tot ho facen malament, ni molt menys.

Ara bè, com a historiador i com a professor de Història, no vos puc recomanar la dita sèrie (i això que no la he vist encara) Més que res perque gent que conec i de la qual hem fie amplament, fa reflexions d'aquest tipus. I jo, que reconec la tasca investigadora del meu amic Gabriel, qui signa aquesta crònica, vos convide a llegir i reflexionar (fent click ací) sobre la grandissima quantitat de "gazapos" i errades històriques que conté Hispania.


Encara que si vos agrada podeu continuar vegent-la, però per favor, no cregau que al temps dels romans les coses eren aixina ni que tot allò que diu la tele, és realitat ni molt menys Història

No hay comentarios: