El presente blog está dedicado a la figura de Gaius Iulius Caesar, el romano más grande de todos los tiempos, así como al concurso sobre su figura que se realiza anualmente en el Colegio Sagrada Familia PJO de Valencia entre mis alumnos de ESO. También me sirve como medio de expresión y comunicación con mis alumnos y mis compañeros de Historia, de Clásicas, de Ludi Saguntini,de Prosopon, de Chiron y de cualquier curioso que se quiera acercar. Mi nombre es Txema Gil. Sed bienvenidos.

lunes, mayo 30, 2011

Presentación en Valencia de Gladiator de Simon Scarrow.

Aquest divendres día 3 de juny a les 19:30 hores al Museu L'Iber dels Soldadets de Plom del C/Cavallers de València (front el Teatre Talia) es presentarà la darrera novel.la de Simon Scarrow titolada:
Gladiator,
la lucha por la libertad.

És una novel.la oreientada a un públic jove, doncs tracta d'un jove d'onze anys que es fa gladiador, fent una gran orientació al món romà per als més jovens.
En acavant, un "piscolavis" de inspiració romana tancarà l'acte. Ens acompanyaran membre del grup de recreació històrica del Museu Històric Militar de València vestits de romans i de legionaris.
Serà una experiència força interessant que vos recomane. Tots aquells que vajen i me fasen una xicoteta resenya del acte de presentació amb alguna foto que demostre que estiguereu allí, obtindrà un mig punt més al 3r trimestre.

Allí ens veurem.

No hay comentarios: