El presente blog está dedicado a la figura de Gaius Iulius Caesar, el romano más grande de todos los tiempos, así como al concurso sobre su figura que se realiza anualmente en el Colegio Sagrada Familia PJO de Valencia entre mis alumnos de ESO. También me sirve como medio de expresión y comunicación con mis alumnos y mis compañeros de Historia, de Clásicas, de Ludi Saguntini,de Prosopon, de Chiron y de cualquier curioso que se quiera acercar. Mi nombre es Txema Gil. Sed bienvenidos.

miércoles, septiembre 14, 2011

Presentacions de Los Asesinos del Emperador de S.Posteguillo.

Aquesta setmana (dimecres 14 de setembre de 2011 a L’Iber Museo de los Soldaditos de Plomo al Carrer Cavallers, 20-22. València) es presenta LOS ASESINOS DEL EMPERADOR, el nou llibre de Santiago Posteguillo, autor de la trilogia al voltant de la vida d'Escipió l'Africà i les seues lluites contra Aníbal en la Roma del segle II a.C. i que ja he recomanat en aquest blog durant l'estiu. Aquesta trilogia va tindre gran èxit i va rebre un premi de la Generalitat Valenciana de gran prestigi.
Jo he estat en un fum de presentacions de Posteguillo (totes les de la trilogia) i sempre s'aprenen coses noves. Santiago, professor de professió, és un gran comunicador amb la paraula i un mestre amb les lletres.
Així doncs, estic ansiós per comprar el llibre i llegir-lo, però si algú s'anima a anar a la presentació que m'ho diga i quedarem. Fent click ACÍ està la invitació on podreu vore el dia i l'hota exacta.

I des d'ací agraïr de nou a Santiago Posteguillo la dedicatòria del seu llibre que va fer per al campió del VIII Concurs Anual El Gran Julio Cèsar 2011. Des de la Màgia de la Història i El Gran Julio César te desitgem molta sort a tu i al teu nou llibre.
Ens veiem dimecres, i si no podeu anar-hi, el divendres al Bibliocafé a les 19'30 h. (carrer Amadeo de Saboya núm 17, junt Mestalla) es repeteix la presentació.



No hay comentarios: